Verifică, dacă le posezi: 8 trăsături fizice, care arată că ești o femeie de rasă

O femeie de rasă și de lux este un produs rafinat în salon și un animal primitiv în iatac. O femeie comună este gospodină și într-un caz și în altul. ( Garabet Ibrăileanu)

Poate o să-ți pară un pic stranie această expresie „o femeie de rasă”, dar cu siguranță îți imaginezi ce înseamnă asta. În acest articol o să ne referim la trăsăturile fizice, care definesc o femeie nobilă.

Sprâncenele

Sprâncenele dese, nu foarte late, care se potrivesc cu nuanța rădăcinilor părului și cel mai important cu un unghi corect de arcuire te fac să arăți ca o regină. Îți recomandăm să mergi măcar o dată la un specialist, care să-ți corecteze forma sprâncenelor. O să vezi câte de mult se va schimba expresia feței tale.

Nasul
N-o să ne referim la nasul pe care-l poate face chirurgul plastician oricărei domnițe. Poate fi un nas carn, lung sau nubian, important este ca el să se armonizeze bine cu restul trăsăturilor faciale. Poziția sa ideală este cea în care distanța de la ochi la gură constituie 36% din înălțimea feței și cea în care distanța dintre pupile este de circa 46 % din lățimea feței. Nu este grav nici când profilul tău nu este partea forte, un machiaj și o coafură, alese corect, rezolvă problema.

Pomeții
O trăsătură remarcabilă a femeilor de rasă sunt pomeții ridicați, parcă sculptați. Pentru asta nu trebuie să slăbești până la 40 de kg, forma lor depinde de forma feței. Și cu o față rotundă poți obține pomeți evidențiați, dacă e să practici facebuilding-ul.

Gâtul
Despre femeile frumoase se spune că au un gât ca la lebădă, adică unul lung și grațios. Dacă nu ai avut norocul să-l obții de la natură, respectă 3 reguli de aur: poartă decolteu sub forma V, nu sta gheboasă și hidratează-ți regulat pielea din această zonă.

Degetele mâinilor
Degetele lungi și unghiile alungite adaugă noblețe unei femei. Dacă natura nu ți le-a oferit, iată câteva sugestii: nu purta inele voluminoase, pune accentul pe bijuterii înguste și minimaliste, poartă unghii lungi de forma migdalei și renunță la unghiile scurte și pătrate.

Încheieturile mâinilor
O femeie nobilă are niște încheieturi rafinate, feminine și aproape fragile. Pentru ca vizual acestea să pară așa, poartă ceasuri de dimensiuni mari și renunță la brățările fine și subțiri.

Gleznele
Gleznele fără grăsime fac mersul unei femei grațios și atrăgător. Dacă gleznele tale nu sunt chiar așa, în primul rând, nu te indispune, iar în al doilea rând, poartă încălțăminte cu centură elegantă și subțire în jurul piciorului și renunță la centurile masive.

Degetele picioarelor
Pentru început, tălpile și unghiile picioarelor trebuie să fie mereu îngrijite. Iar ulterior trebuie să știi că o femeie de rasă posedă o talpă îngustă, o mărime a piciorului nu foarte mare, o formă grațioasă a degetelor, degetul mare este mai sus ca celelalte, iar unghiile au o formă anatomică corectă.