Vezi si tu ce fel de persoana esti si la ce boli esti predispus in functie de forma si lungimea degetelor. Nu mi-a venit sa cred cat de adevarat este!

Ultimele cercetari in domeniul medical arata ca forma si lungimea degetelor va determina personalitatea (si riscurile pentru sanatate)

Poti sa spui multe despre o persoana, doar privindu-i forma degetelor, stiai asta? S-ar putea sa sune un pic naiv si chiar prostesc, dar ai fi surprins de cât de precis poate fi. Uitati-va la imagine si apoi priviti-va degetele, sunteti tipul A, B sau C? Alegeti forma degetului si cititi-o daca doriti sa aflati. Puteti verifica si forma prietenilor si aflati ceva mai mult despre personalitatea lor. Spune-ne daca esti de acord cu descrierea, a mea a fost la fata locului!

Tipul A
– Nu sunteti foarte deschis si nu va împartasiti usor sentimentele. Întotdeauna va straduiti sa va prezentati mult mai puternic si mai independent decât sunteti.
– Sunteti o persoana emotionala si odata ce va simtiti conectat cu cineva, puteti fi foarte bine.
– Tu dispretuiesti minciunile, ipocrizia si lipsa de onestitate, pentru ca aceasta contravine credintelor tale.
– Sunteti rezervat atunci când este vorba de a arata emotii si doriti sa apareti cool si puternici.
– Stiti ca sunteti putin excentric si arogant. Nu sunteti foarte tolerant.
– Aveti o inima mare si doriti sa îi ajutati pe ceilalti. Veti termina toate sarcinile care vi se dau, chiar daca nu va plac.
– Va place sa râdeti bine si puteti râde de orice si atâta timp cât sunteti amuzat, chiar daca nu este chiar asa de amuzant. Expresiile tale iti dezvaluie toate gândurile.
– Sunteti, în general, rece cu oamenii de care nu sunteti foarte apropiat, dar puteti chiar sa fiti prea emotional cu prietenii si familia.

Tipul B
– Nu va place sa fiti primul care sa va apropiati de cineva sau sa initiati actiuni de apropiere.
– Sunteti foarte loiali si devotati. Daca începeti sa va îndragostiti de cineva, îi veti da toata atentia si va veti gândi întotdeauna la acea persoana.
– În adâncul sufletului, aveti un suflet foarte sensibil, desi uneori poate sa nu para asa. Adesea, oamenii au o idee gresita despre tine, pentru ca pretinzi ca nu stii nimic pentru a proteja sentimentele cuiva.
– Sunteti foarte angajat, odata ce va gânditi la ceva, veti face tot posibilul pentru a duce totul pâna la sfârsit.
– Te temi sa te ranesti. Vreti ca oamenii sa creada ca nu aveti nevoie de nimeni, dar visezi sa-ti gasesti sufletul pereche.
– Veti ramâne calm chiar si atunci când va simtiti extrem de inconfortabil în legatura cu ceva.

Tipul C
– Ai uitat cu usurinta lucruri care te fac sa te superi, si nu pastrezi resentimente.
– Nu-ti plac teritoriile necunoscute. Te deranjeaza când trebuie sa faci ceva nou si necunoscut.
– Sunteti respectuos fata de opiniile altor persoane.
– Uneori poti parea ca faci pe seful, deoarece ego-ul tau este extrem de ridicat atunci când te lupti cu alti oameni. Dar vei fi primul care îti ceri scuze dupa aceea.
– Nu esti foarte deschis in ceea ce priveste problemele si sentimentele tale, le pastrezi mereu pentru tine.
– Sunteti foarte simplu si stiti foarte bine ce va place si ce nu va place. De asemenea, va place sa puteti avea încredere în dumneavoastra si sa depindeti de voi.