Zodiile care s-au născut să schimbe cu adevărat lumea! Tu esti pe lista?

În Biblie sunt scrise nenumărate adevăruri pure despre viața noastră. Pe baza cărora, astrologii au făcut legături inteligente și bine gândite între aceste două aspecte și au reușit să obțină informații de-a dreptul valoroase pe care cu siguranță nu le știați până în momentul de față. Se spune că doar șase zodii sunt menite pe acest pământ să schimbe și să revoluționeze lumea așa cum se cuvine.

Numai nativii lor au această forță magică și incredibilă înzestrată de la iubitorul nostru Dumnezeu. Deși probabil nu își dau seama au niște caracteristici speciale care reușesc să îi scoată în evidență iar împreună reușesc să schimbe ceva pe acest pământ, ceva ce restul nativilor nu ar fi reușit cu siguranță oricât de mult s-ar fi străduit.

1. Berbec – Tu deții o ambiție și o încredere în tine extrem de greu de egalat. Inspiri asta și oamenilor din jurul tău iar acesta este unul din motivele pentru care se consideră că tu contribui la schimbarea lumii. Fără tine nimeni nu ar mai reuși să își atingă scopurile. Cu siguranță fără existența ta nu ar mai fi existat oamenii de succes pe care îi respectăm în zilele noastre.

Semn cardinal, de foc, cu energie yang, Berbecul nu este întâmplǎtor primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, inițiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneț și nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri.
Berbecul vrea sǎ fie în orice loc în care se întâmplǎ ceva și încearcǎ sǎ ajungǎ primul. Îi place sǎ acționeze sub impulsul momentului, fǎrǎ sǎ se gândeascǎ prea mult înainte. Are entuziasm și curaj din plin, iar dacǎ își pune ceva în minte, este de neoprit.

Acești nativi sunt insistenți, direcți și sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiți de tact și chiar brutali, rǎnindu-i foarte ușor pe cei din jur.
Le place sǎ înceapǎ lucruri, dar nu stau prea bine la capitolul finalizare. Odatǎ ce entuziasmul aferent începutului se consumǎ, dispare și motivația de a continua ceea ce au inițiat.

Pot fi conducǎtori excelenți (este în natura lor) și de cele mai multe ori curajul și abnegația lor îi inspirǎ pe ceilalți sǎ-i urmeze. Au idei foarte bune, uneori geniale, dar nu prea știu sǎ coopereze cu cei din jur. Nu au rǎbdare sǎ asculte și, astfel, pot pierde din vedere detalii importante ale unei situații sau probleme.

Exista și Berbeci care se manifestǎ precum niște bulgǎri uriași care se rostogolesc, strivind totul pe unde trec. Nu le place sǎ stea, sǎ lâncezeascǎ. Ei trǎiesc pentru acțiune.
Iubind provocǎrile și lupta, se aprind foarte ușor și pot deveni certǎreți, mai ales când ideile și acțiunile nu le sunt sprijinite.

Berbecilor nu le place introspecția și nici nu au timp de așa ceva. Ei se agitǎ continuu, iar mintea lor nu se odihnește niciodatǎ, nici mǎcar când dorm.
Principiul Berbec este animat de dorința descoperirii unor tǎrâmuri necunoscute, fie cǎ este vorba despre un teritoriu, o femeie sau piețe noi de desfacere. Adorǎ sǎ fie tot timpul în acțiune și nu neapǎrat pentru scopul în sine, dar mai ales pentru placerea de a parcurge drumul pana la acest scop.

Dintre cele trei semne de foc (Berbec, Leu si Sǎgetator), Berbecul are cea mai multǎ energie, cea mai puternicǎ forțǎ intuitivǎ și cea mai intensǎ voințǎ de a acționa și de a reuși.

2. Rac – Ești o persoană foarte sensibilă și încerci mereu să îi înveți pe cei din jurul tău tainele cele mai ascunse ale iubirii. Fără tine nimeni nu ar mai fi știut cum să iubească sau cum să aibă grijă de persoana de alături. Motiv pentru care, schimbi lumea. Fără tine nu ar mai fi existat relații sentimentale de zeci de ani, ci doar aventuri și lucruri neserioase.

RACUL simbolizeaza perioada in care apar fructele, maturizare germenului fecundat intr-un elan vital de nestapanit. Asociem imaginea “racului”, profilul sau existential cu tot ceea ce inseamna vatra, mama, familie, popor, tara. Metafora cea mai reprezentativa pentru el este cea a apelor adanci, denotand profunzimea (discretia) nativilor.

Sunt foarte sensibili si extrem de emotivi, sentimentali si usor impresionabili. Luna are o mare influenta asupra lor si diferitele ei faze determina stari sufletesti schimbatoare. in aspectele lor cele mai putin laudabile pot fi irascibili, excentrici si agitati. Nu e intotdeauna foarte usor sa intelegi un rac. Chiar atunci cand pare foarte sociabil si transparent, veti constata ca sensul actiunilor sale e adesea o veritabila problema de enigmistica.

Ceea cel face de temut este consecventa pe care o reliefeaza in tot ce face si care se poate lesne transforma in incapatanare. El va sfarsi in cele din urma prin a-si atinge scopul si nimeni nu va putea sa spuna vreodata ca nu e meritul lui. Idealul sau este in general indreptat spre o situatie materiala solida si va face totul ca sa o obtina.

Este foarte conservator si traditionalist. Copilul Rac este foarte problematic si necesita un tratament deosebit. Are nevoie de afectiune si de incurajari permanente pentru a se simti confortabil. Poate intampina probleme in comunicare si va fi dificil pentru el sa-si impartaseasca nedumeririle si problemele. Prefera jocurile linistite, pasnice nu le place sub nici o forma violenta.

3. Gemeni – Fără creativitatea ta arta cu siguranță nu ar fi existat să ne încânte sufletul. Inspiri oamenii prin bipolaritatea ta. Poți fii o persoană simplă și iubitoare, dar totodată poți deveni și o persoană extravagantă și rea. Așa schimbi tu lumea. Fără tine arta și bunul gust nu ar fi fost termeni cunoscuți de niciunul din noi.

4. Balanță – Cu siguranță fără felul tău unic de a iubi familia și ușurința cu care reușești să aduci armonia în aceasta în cele mai tensionate momente. Fără tine cu siguranță familiile fericite și pacifiste nu ar mai fi existat până acum. Tu instaurezi pacea în lume. Fără tine conceptul de familie nu ar fi fost atât de bine strâns sentimental cum este în zilele noastre și cu siguranță nu ar fi existat atât de mult respect pentru oamenii cu familii fericite.

BALANTA, in ciuda dorintei sale de armonie, indica pe tema locul unde echilibrul este cel mai firav. De aici ne pot veni cele mai mari nedreptati, dar si cele mai usoare rezolvari. Este un loc unde situatia trebuie judecata diferit fata de restul zodiacului si unde se oscileaza cel mai mult. Balanta nu confera incredere si nici putere de a impune dreptatea, insa, mai mult decat zodiile anterioare, poate oferi exercitii de meditatii teribil de profunde, care, din nefericire, sa nu ofere nici o solutie din indiferenta sau teama de raspundere.

Este semnul unde problemele trebuie interpretate profund, altfel decat par la prima vedere. O accentuarea negativa a semnului poate duce la agresivitate prin gesturi si cuvinte sau la autoflagelare printr-o mare indiferenta fata de sine sau fata de domeniul care-l reprezinta pe tema.

5. Săgetător – Întotdeauna ai influențat oamenii să își atingă ținta și să viseze mai departe decât își pot imagina. Fără tine și influența pe care o oferi oamenilor nu ar mai fi existat oameni care să spere până în ultima secundă. Tu aduci speranță! Tu aduce acea rază de lumină de la capătul tunelului.

6. Vărsător – Influența ta este una foarte productivă, iar asta pentru că îndemni oamenii să fie inteligenți și să nu își pună bariere mentale. Să găsească noi soluții de a-și face bine și să nu urmeze mereu turma care deseori poate să ducă în locuri nu tocmai potrivite, cum ar fi eșecul sau alte circumstanțe ce pot întrista oamenii. Fără tine cele mai mari afaceri din ziua de astăzi cu siguranță nu ar fi existat.