Zodiile care vor ramane singure pentru totdeauna

Exista cateva zodii care nu sunt deloc statornice. Umbla din floare in floare si nu isi pot gasi perechea.
Varsator
Nu este nicio surpriza aici. Varsatorul este fantoma zodiacului. Va ramane singur pentru ca singura persoana in care au incredere este propria persoana. Isi gasesc fericirea in singuratatea profunda. Varsatorii sunt suflete adanci, insa nu reusesc sa lege relatii cu persoanele din jur. Este foarte dificil pentru un Varsator sa isi gaseasca un partener stabil. Varsatorii adora sa viseze si sunt activisti convinsi. Intotdeauna vor crede ca pot obtine mai mult din orice situatie. Un Varsator are nevoie de spatiul sau si de timpul sau de singuratate, iar acest lucru este greu de acceptat pentru alti nativi.

Capricorn
Un Capricorn stie cum sa joaca intr-o relatie. Munceste mult si are standarde foarte ridicate. Se leaga de orice chichita din relatie. Capricornii sunt foarte selectivi, insa sunt si foarte loiali. Odata ce i-ai cucerit, pot fi ai tai pentru totdeauna. Capricornii sunt foarte dominanti, de aceea trebuie sa faci un compromis destul de mare atunci cand esti in preajma lor.

Fecioara
Singurul motiv pentru care ar putea ramane singuri este pentru ca nu cred despre ei ca sunt indeajuns de buni pentru cineva. Sunt perfectionisti si plini de nesiguranta. Sunt extrem de sensibili si adora structura. Prefera un partener stabil in care sa poata avea incredere.