Zodiile pe care Dumnezeu nu le lasa niciodata la greu! Acesti nativi sunt preferatii divinitatii

De multe ori ne indoim de existenta lui Dumnezeu, insa El ne arata ca nu suntem niciodata singuri. Ba chiar ne intinde o mana salvatoare atunci cand ne simtim cei mai deznadajduiti.

Fecioarele sunt cele mai rele de gura din zodiac. Nu isi dau seama cat rau pot face cu o simpla privire, cu un singur cuvant.
Intrucat dracusorul nu le spune ca sunt pe o pista gresita cand trag concluzii pripite, vine ingerasul si le trage de manecuta sa rectifice tot.

Balanţele îşi pierd foarte repede încrederea în forţele proprii. Sunt extrem de echilibrate în cea mai mare parte a timpului, însă atunci când cad în lacul tristeţii, numai Dumnezeu le mai poate scoate din depresie arătându-le partea frumoasă a vieţii.

În viaţa Balanţelor apar de multe ori persoane parcă trimise de Dumnezeu, îngeri păzitori cu chip de om care le ajută în momentele în care credeau că totul s-a pierdut.

Și Săgetătorii sunt foarte credincioși și au o legătură impresionantă cu tot ce ține de spiritualitate.

Acești nativi pot pierde foarte mult din cauza sentimentelor negative. Sunt foarte geloși, foarte posesivi și duc lipsă de o stimă de sine.

Se pun pe locul doi de multe ori, și exact în acele momente intervine Divinitatea cu forța sa pentru a le arăta calea cea dreaptă și că nu e nimic greșit să se gândească și la ei.

De altfel, se spune că trebuie să ne iubim aproapele ca pe noi înșine, dar dacă nu ne iubim nici pe noi, cum vom putea iubi oamenii de lângă noi?

Pe această listă se află și Gemenii și Peștii, alte două zodii duale extrem de sensibile. Gemenii pot intra ușor în depresie pentru că pun la suflet absolut orice.

În momentele în care cred că viața lor nu mai are rost, Dumnezeu le trimite oameni providențiali, care îi ajută să vadă partea plină a paharului.

De asemenea, Peștii nu suportă trădarea și minciuna și se întristează foarte repede din această cauză. Acești nativi sunt extrem de sinceri și nu înțeleg de ce oamenii au comportamente care nu le fac cinste.